het Hagepleintje

voetzonereflexologie

De behandeling zelf

U wordt door mij ontvangen in mijn prakijkruimte.
We hebben dan een kort gesprekje ter kennismaking.
Dan gaat u op de massage-tafel liggen.
Ik dek u toe met een deken, de voeten worden ingepakt in een handdoek.
De aroma-brander zorgt voor een ontspannende geur. Indien mogelijk passend bij de aangegeven klachten. Dan masseer ik beide voeten ongeveer een uur.
Bij de meeste behandelingen gebruik ik een massage-olie.
Na de behandeling kunt u nog even bijkomen.
Dan drinken we een kopje thee of glaasje water en kunt u vertellen wat u ervaren heeft.

Een voetzoolreflexbehandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Bij de eerste behandeling worden eventuele klachten besproken.
Zijn er specifieke klachten, zal ik u vragen om een anamneseformulier in te vullen.

Bij de volgende behandeling(en) onderzoek ik uw voeten en kunnen we een behandelplan opstellen. Er zijn veel verschillende massages mogelijk, passend bij de specifieke klachten of bij de specifieke persoon.

Het kan ook nodig zijn het hoofd, handen of oren te masseren.

Het is vaak zo dat we in de beginfase met een wekelijkse behandeling starten. Na ongeveer 4 keer kan het effect al merkbaar worden. De frequentie kan dan in -overleg- verminderd worden. Is het voor u onmogelijk om naar mijn praktijk te komen (bv. omdat u slecht ter been bent) is het mogelijk dat ik naar u toekom.